Termeni si Conditii

Plati SC CITY PARK SRL va ofera urmatoarele modalitati de plata :

– Prin OP, in contul firmei
– Prin BO sau CEC – in functie de comanda

Date de facturare SC CITY PARK SRL
Nume : Sc City Park Srl
Adresa : Strada Bucovina nr 1 bis, bl. L10A, et 2, ap 28, sector 3, Bucuresti
CUI : RO 33945345
Reg. Comertului: J40/80/2015
Cont Bancar : RO93BRDE441SV23548414410 | BRD – Agentia Piata Alba Iulia
Cont Trezorarie : RO53TREZ7035069XXX016873 | Trezorarie Sector 3

   
Cum comand :
1.Telefonic: la numerele de telefon din dreptul produsului;
2.Cerere oferta : pentru a cere o oferta doar pentru un singur produs, dati click pe butonul “Cere oferta” cand vizualizati produsul

    
Confidentialitatea datelor personale
Politica de confidențialitate

Conform cerințelor Regulamentului European 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date („Regulamentul”), SC City Park SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati.

Informații colectate

Politica se aplică tuturor informațiilor ce sunt colectate sau transmise pe site-ul www.cityparkurban.com
În site-ul nostru poți: comanda produse, transmite solicitări, trimite opinii și pune întrebări, abona la newslettere și accesa alte materiale promoționale. În aceste tipuri de pagini colectăm una sau mai multe dintre următoarele informații: nume, adresă, număr de telefon și email.
Nu colectăm date necesare efectuării plăților prin card bancar.

Scopul colectării informațiilor

Informațiile furnizate de tine sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai pentru procesarea comenzilor prezente și viitoare, evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, desfășurarea campaniilor promoționale, analiza vânzărilor, reclamă, marketing și publicitate, statistică.

Datele tale cu caracter personal vor fi utilizate în scopul pentru care le-ai furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

Poți solicita în orice moment ștergerea acestor date din baza de date în urma unei cereri formulate în scris și comunicate la adresa de e-mail office@cityparkurban.com sau la sediul nostru.

Ocazional, pe site-ul www.cityparkurban.com pot fi prezente sondaje ce pot fi completate la alegerea ta, sondaje ce îți vor solicita informații de natură personală, ce se rezumă la date de contact (adresa de email și numele respondentului) și informații demografice (precum vârstă și localizare). Informațiile colectate prin intermediul sondajelor vor fi utilizate pentru a-ți trimite oferte promoționale personalizate.
Informații demografice și date ce pot crea un model de consum pot fi de asemenea colectate pe site-ul www.cityparkurban.com. Aceste date vor fi utilizate în scopul creării și îmbunătății experienței tale pe site-ul nostru.

De asemenea, vom putea furniza datele tale cu caracter personal unor terțe persoane, în regim limitat, dar numai după ce ne-am asigurat că aceste informații sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorul de servicii de curierat, Google, Facebook, sau altele similare. Informațiile tale cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate. Datele tale personale nu vor fi în niciun caz vândute, închiriate sau exploatate în alte scopuri decât cele mai sus menționate.

Perioada de prelucrare a informațiilor

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relației noastre contractuale și, după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu.

Drepturile tale

Pe lângă drepturile existente, de la data aplicării Regulamentului beneficiezi de drepturi adiționale:
• dreptul la informare: poți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor tale personale;
• dreptul la rectificare: poți rectifica datele personale inexacte sau le poți completa;
• dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”): poți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
• dreptul la restricționarea prelucrării: poți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contești exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege;
• dreptul de opoziție: poți să te opui, în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
• dreptul de retragere a consimțământului: întrucât prelucrarea se întemeiază pe consimțământul tău, ți-l poți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă.
• dreptul de a depune plângere: poți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Copyright
  

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

  
Dispozitii finale

  
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.